امروزه پل های عبور مسافر یا Passenger Boarding Bridge (PBB) در مدل های مختلفی طراحی و تولید میگردد. در سال 1376 برای اولین بار یک نمونه از این پل ها با عنوان T HEAD توسط گروه صنعتی بال طراحی، تولید، نصب و راه اندازی گردید. پر واضح است که با امکانات و نحوه دستزسی به اطلاعات در سال 1376 انجام این پروژه برای اولین بار انقلاب بزرگی در تجهیزات سرویس دهنده زمینی به هواپیما بوده است و این افتخار به گروه صنعتی بال رسید.

اطلاعات پروژه

تاریخ: 1376

مشتری :شهر خدمات فرودگاهی شاهد

دسته بندی :پل های عبور مسافر

آدرس : فرودگاه بین المللی مهرآباد

پل های عبورمسافر درفرودگاه، ارتباط بین ترمینال و هواپیما را فراهم می کند. این پل ها برای تسهیل فرآیند سوار شدن و پیاده شدن مسافران طراحی شده اند و امکان انتقال یکپارچه بین ترمینال فرودگاه و هواپیما را فراهم می کنند.

پل های عبورمسافر، اجزای اساسی زیرساخت فرودگاه هستند، که تضمین می کند مسافران می توانند به طور ایمن و کارآمد به هواپیما دسترسی داشته باشند. این پل ها به ویژگی های مختلفی مجهز شده اند تا انواع مختلف هواپیما را سرویس دهند و روند سوار شدن آرام را برای مسافران تضمین کنند. همچنین وجود این پل ها باعث کاهش ریسک در آسیب به هواپیما و کاهش زمان توقف هواپیما در بین دو پرواز می شود.

پل های عبورمسافر علاوه بر ایجاد ارتباط فیزیکی بین ترمینال و هواپیما، نقش مهمی در افزایش تجربه لذت بخش مسافران در فرودگاه دارند. این پل‌ها با ساده‌سازی فرآیند سوار شدن و ارائه راهی سریع و راحت برای دسترسی مسافران به هواپیما، به ایجادتجربه مثبتی برای مسافران کمک می‌کنند.

این پل ها انواع مختلفی دارند که مدل T HEAD برای اولین و تنها بار توسط گروه صنعتی بال ودر فرودگاه مهرآباد طراحی، تولید، نصب و راه اندازی گردید. باپیشرفت صنایع هوایی انواع دیگیری از این نوع پل ها طراحی و تولید شد که به روزترین نمونه آن مدل Apron Drive است که بنا به نوع حرکتی که دارد امکان اتصال به گستره وسیعی از هواپیما ها را در فضای کم ایجاد می کن. در سال 1397 پل های T HEAD از فرودگاه مهرآباد جمع آوری شد و جای خود را به 5 دستگاه پل عبور مسافر از نوع Apron Drive داد.

خط تولید و مونتاژ گیربکس پیکان

خط مونتاژ تولید گیربکس پیکان یک جنبه حیاتی از فرآیند تولید بود.این امکان را برای گردش کار ساده و کارآمد فراهم می کرد، کار دستی را کاهش می داد و بهره وری را افزایش می داد. با پیاده سازی این سیستم تولید گیربکس پیکان را به صورت سازماندهی شده و سیستماتیک تری انجام می شدو کیفیت ثابت و تحویل به موقع محصول نهایی را تضمین می کرد.

اطلاعات پروژه

تاریخ : 1374

مشتری :ایرن خودرو

دسته بندی :خط تولید

آدرس : تهران، معاونت قوای محرکه ایران خودرو

طراحی، تولید و نصب تسمه نقاله برای مونتاژ گیربکس پیکان درزمان خود فرآیندی پیچیده بود که نیاز به برنامه ریزی دقیق داشت. از مفهوم اولیه و فاز طراحی تا ساخت و مونتاژ  سیستم تسمه نقاله، هر مرحله باید با دقت اجرا می شد تا از عملکرد و کارایی بهینه اطمینان حاصل کرد. این مستلزم برنامه ریزی دقیق و مهندسی طرح سیستم نوار نقاله برای اطمینان از حرکت کارآمد گیربکس ها در طول فرآیند مونتاژ است. مرحله طراحی شامل تعیین اندازه و مشخصات مناسب تسمه نقاله و همچنین اجزای لازم مانند غلتک ها، موتورها و سیستم های کنترل می باشد. پس از نهایی شدن طراحی، مرحله تولید آغاز می شود، جایی که از تجهیزات و مواد تخصصی برای ساخت قطعات تسمه نقاله مطابق با مشخصات استفاده می شود. تکنسین ها و مهندسان ماهر با هم کار می کنند تا سیستم نوار نقاله را مونتاژ و نصب کنند و اطمینان حاصل کنند که برای عملکرد مطلوب تراز و کالیبره شده است.در نهایت، مرحله نصب شامل مونتاژ و نصب سیستم تسمه نقاله در تاسیسات، حصول اطمینان از اینکه به درستی ترازوکالیبره شده و برای عملکرد بهینه آزمایش شده است، می باشد. برای به حداقل رساندن زمان خرابی و به حداکثر رساندن بهره وری، هر گونه مشکل یا نقص باید به سرعت برطرف شود.خط مونتاژ تسمه نقاله نقش تعیین کننده ای در فرآیند ساخت گیربکس ایفا می کند. این امکان جریان تولید ساده و کارآمد را فراهم می کند، زیرا گیربکس ها بدون نیاز به جابجایی دستی از یک ایستگاه کاری به ایستگاه دیگر منتقل می شوند. این نه تنها بهره وری را افزایش می دهد، بلکه خطر خطا یا آسیب در طول فرآیند مونتاژ را کاهش می دهد. بنابراین طراحی و تولید سیستم تسمه نقاله برای اطمینان از ساخت روان و موفق گیربکس ضروری است.